Tent bedrukken

Laten zien wie je bent en wat je doet met de GYBE opblaasbare tenten. De tenten zijn full colour te bedrukken en precies zoals jij dat wilt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uit te breiden met bedrukbare zijwanden. Wij ontwerpen jouw unieke GYBE tent.

De bedrukking

De bedrukking van GYBE tenten is bestand tegen weersinvloeden, zoals regen en zon. En is ook in hoge mate krasbestendig. 

Combineer met kleuren

Het tentdak, de opblaasbare tubes en de zijwanden…ze kunnen geproduceerd worden in álle kleuren. Dus ook in de kleuren die jij wilt. Zo ontstaat een unieke tent, precies zoals jij het voor ogen hebt.

Ontwerp en bedrukking

Een GYBE tent bedrukken betekent zorgen voor een bedrukking met kleuren die van het doek afspatten! Alles is bij ons mogelijk. Je kunt je eigen design bij ons aanleveren, of samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden kijken. Wij hebben een eigen design, bedrukkings- en productieafdeling die nauw met elkaar samenwerken.

Druktechnieken

GYBE maakt uitsluitend gebruik van de modernste en meest geavanceerde druktechnieken. Op deze manier kunnen wij je ontwerp fotorealistisch afdrukken. En zo garanderen wij je dat de bedrukking van je tent in de hoogst mogelijke scherpte, resolutie en kleurintensiteit gerealiseerd wordt.

Opvallen met een bedrukte tent

GYBE opblaasbare tenten zijn gemaakt om de show te stelen! De tent valt hoe dan ook op door de vorm, maar dat is niet alles. Je kunt de tent volledig laten bedrukken. In full colour én helemaal zoals jij dat wilt. Je kunt ervoor kiezen om de tent en de zijwanden geheel of gedeeltelijk te bedrukken. Aan zowel de binnen- als buitenkant. De tent kan ingezet worden als promotietent, evenemententent of in een bedrijfshal of showroom. Daarnaast biedt GYBE noodtenten

Druktechniek

Sublimatiedruk & Transferdruk

Wij maken gebruik van sublimatiedruk en transferdruk. Sublimatiedruk is een proces waarbij de kleurpigmenten in de kern van het materiaal wordt gefixeerd. Sublimatiefolie wordt digitaal bedrukt in fotokwaliteit en vervolgens door middel van druk en hitte overgebracht op het tentdoek. Transferdruk is vooral geschikt voor het bedrukken van kleine tot middelgrote ontwerpen op een unikleur tentdoek. 

Bedrukbare zijwanden

De opblaastent is uit te breiden met losse zijwanden. De grote vlakken van de wanden zijn zeer geschikt om te bedrukken. Zo kun je ervoor kiezen om de tent zelf te laten bedrukken in de huisstijl en de zijwanden in te zetten voor promotionele uitingen. De zijwanden zijn zowel aan de binnen- als buitenzijde te bedrukken. 

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen GYBE-tent? Doe nu een aanvraag!

Advies nodig? Wij helpen je graag.

Wil je meer weten over het bedrukken van de GYBE opblaasbare tenten? Wij denken graag met je mee en hebben wellicht ideeën waar jij nog niet aan gedacht hebt. 

Wij zijn dealer van diverse tenten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Past een vouwtent beter bij je wensen? Bekijk dan eens onze bedrukte tenten op mastertent.com.

Scroll naar top