Opblaasbare tenten voor promotie, events en hulpverlening

SOS Hydration Europe

Gepubliceerd: 12 maart 2020

Hoe zet je een nieuw merk in de markt en weet je je in de uitstraling echt op alle fronten te onderscheiden? Die vraag stelde Dave Pattiwaël van Westerloo zich af bij het opzetten van SOS Hydration Europe in 2019.

Het merk SOS Hydration is misschien niet helemaal nieuw, maar wel voor de Europese markt. Het product richt zich op topsporters, professionele teams, atleten, uitgaanspubliek en iedereen met een actieve levensstijl en is bedoeld om uitdroging tegen te gaan en het algehele menselijke prestatievermogen te verhogen. Een fris en fit merk dus met een eigen kleurencombinatie van aquablauw, wit en zwart met actieve en heldere sfeerfoto’s.

In de zoektocht naar een promotietent voor events kwam Dave Pattiwaël van Westerloo bij GYBE Benelux terecht. Tijdens het traject waarbij werd gekeken naar een ideale samenstelling voor de tent introduceerde GYBE voor de GYBE 4000 de tent met een geïntegreerd LED-systeem. Het LED systeem wordt ingebouwd in de inflatable en de kleur kan naar eigen wens worden ingesteld. Wil je echt opvallen, dan kan dat met dit product. SOS Hydration Europe koos ervoor om deze innovatie meteen op hun eigen tent door te voeren.

Dave Pattiwaël van Westerloo vertelt: “ Op een beurs val je echt op tussen alle andere stands. Door de LED verlichting ben je net even anders dan de rest. In januari stonden wij met de stand op de ISPO,  s ’werelds grootste sportbeurs in München. Wij hadden geen inspraak op welke plek we kwamen te staan met de stand, de plek werd toegewezen. Wij kwamen op een donkere plek te staan maar door de LED verlichting was dit geen enkel probleem en vielen we juist op! Gasten die onze stand bezochten gaven complimenten voor de uitstraling van deze stand. De LED verlichting heeft zijn meerwaarde meer dan bewezen!”

“ Straks bij sport events die in de avond en in dus in het donker doorgaan (zoals bijvoorbeeld de Dam tot Dam by Night) is het echt een mooie eyecatcher.”

Om het geheel in eigen stijl af te maken werd ook gekozen voor de Sitting Tubes van GYBE. Compact te vervoeren en ook in eigen stijl te bedrukken!

Stel uw vraag

Wij zijn dealer van diverse tenten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Past een vouwtent beter bij je wensen? Bekijk dan eens onze professionele tenten op mastertent.com.

Scroll naar boven

Hartelijk dank!

Wij hebben uw contactformulier ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk hierop reageren.