Opblaasbare tenten voor promotie, events en hulpverlening

Rode Kruis tent

GYBE Rode Kruis tenten zijn speciaal ontworpen voor humanitaire noodhulp in zware omstandigheden. Maar de tenten zijn breed inzetbaar en daardoor ook zeer geschikt om in te zetten tijdens evenementen als EHBO post of door de brandweer. De hoogwaardige opblaasbare rode kruis tenten voldoen aan alle voorwaarden voor een noodhulpuitrustig. Ze zijn compact, licht van gewicht en binnen enkele minuten gebruiksklaar. 

Pneumatische tenten voor noodhulpverlening

Onze pneumatische Rode Kruis tenten zijn speciaal ontworpen voor inzet tijdens humanitaire noodhulp onder zware omstandigheden. Ze voldoen aan alle voorwaarden voor moderne noodhulp uitrusting.

Lichte en compacte uitrusting

GYBE Rode Kruis tenten staan bekend om hun lage netto gewicht. Het opblaasbare concept maakt een compacte verpakkingsmaat mogelijk. Een 4×4 m GYBE Humanity Rode Kruis Tent kan door één persoon in een rugzak worden gedragen naar de gewenste locatie.

Modulair en uitbreidbaar

Het speciaal ontworpen systeem maakt het mogelijk om flexibel en snel te reageren op de omstandigheden ter plaatse. Een modulair opbouwbare hulppost, een operatietent of zelfs een heel tentendorp. GYBE Rode Kruis tenten van verschillende afmetingen kunnen met elkaar verbonden worden door middel van de FUSION Panels. Deze zijn zeer geschikt voor het efficiënt gebruikmaken van de beschikbare oppervlakte en logistiek.

De pneumatische Rode Kruis tenten kunnen worden uitgebreid met diverse accessoires.

HUMANITY SET EMERGENCY

De Humanity Rode Kruis tent EMERGENCY is vervaardigd van synthetische materialen en voorzien van het brandwerende B1 certificaat. De gebruikte materialen zijn tevens waterafstotend volgens ISO 4920, kwaliteitsgraad 5. De Humanity Tent EMERGENCY is standaard uitgerust met het One-Pump-System, waardoor deze met een electrische pomp kan worden opgeblazen. 

De Humanity Tent EMERGENCY is verkrijgbaar in 3 verschillende standaarduitvoeringen.

HUMANITY SET EMERGENCY HP

De Humanity Rode Kruis Tent EMERGENCY HP is uitgerust met een speciaal opblaasventiel waardoor de tent kan worden opgeblazen met luchtdrukflessen en een compressor. De geïntegreerde drukregelaarklep zorgt voor maximale veiligheid tijdens het opblazen van de tent.

HUMANITY SET INDIVIDUAL

Het verschil bij de Humanity Rode Kruis Tent INDIVIDUAL is de vrij te kiezen kleuren van de materialen van de opblaasbare tubes, het tentdak, de zijwanden en de stiksels (overeenkomend met de Factsheet specificaties). Bij de zijwanden kunt u kiezen uit 6 verschillende versies. Het is ook mogelijk om het gehele tentdak en de zijwanden te laten bedrukken.

 

HUMANITY SET INDIVIDUAL HP

De Humanity Rode Kruis Tent INDIVIDUAL HP is uitgerust met een speciaal opblaasventiel, waardoor de tent kan worden opgeblazen met luchtdrukflessen of een compressor. De geïntegreerde drukregelaarklep zorgt voor maximale veiligheid tijdens het opblazen van de tent.

Tent

Transporttas

4x Zandzakken

Handpomp

4x scheerlijn

Reparatiekit

Zijwanden

Technische details

GYBE® Promotietenten zijn gemaakt van B1 gecertificeerd tentdoek en zijn tevens waterafstotend en UV-gestabiliseerd.

Afmetingen tent 4000

Opbouwtijden tent 4000

Afmetingen tent 5000

Opbouwtijden tent 5000

Het One-Pump-Systeem

Het unieke One-Pump-System maakt het mogelijk om de tent op te blazen met behulp van een electrische of batterijpomp via het centrale inductieventiel. De luchtstroom wordt gelijkmatig in alle drie luchtkamers verdeeld. Dit systeem maakt het mogelijk dat uw tent binnen 5 minuten gebruiksklaar is.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen GYBE-tent? Doe nu een aanvraag!

Vragen?

Neem contact met ons op. We helpen u graag met vragen en denken graag met u mee voor een passende oplossing!

Wij zijn dealer van diverse tenten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Past een vouwtent beter bij je wensen? Bekijk dan eens onze noodhulptenten op mastertent.com.

Scroll naar boven