Opblaasbare tenten voor promotie, events en hulpverlening

Reclametent

Reclametent

Laten zien wie je bent, opvallen en in het oog springen…. Dat is allemaal mogelijk met de GYBE reclametent. De ideale opblaasbare tent, die razendsnel gebruiksklaar is. In alle kleuren mogelijk, volledig te bedrukken en uit te breiden met zijwanden. Onze reclametent is jouw visitekaartje.

Laten zien wie je bent, opvallen en in het oog springen…. Dat is allemaal mogelijk met de GYBE reclametent. De ideale opblaasbare tent, die razendsnel gebruiksklaar is. In alle kleuren mogelijk, volledig te bedrukken en uit te breiden met zijwanden. Onze reclametent is jouw visitekaartje.

GYBE reclametent: Een echte eyecatcher

Door de opvallende vorm en met de mogelijkheid om zowel de reclametent als de zijwanden full colour te bedrukken, is de tent een ware eyecatcher. Of dat nu op een beurs, bij een evenement of in een showroom is. De tent trekt gegarandeerd de aandacht. Hiermee doet de reclametent wat het moet doen, zonder twijfel! 

Reclametent met zijwanden

Onze reclametenten worden veel gebruikt in combinatie met zijwanden. Het grote oppervlakken zijn heel geschikt om te bedrukken met een specifieke reclameboodschap en kunnen eenvoudig verwisseld worden. Net als bij de tent zelf, zijn zowel de binnenkant als buitenkant te bedrukken. Door zijwanden te gebruiken krijgt de reclametent nog meer body.

Reclametent bedrukken

De reclametent full colour bedrukken? Zoals jij dat wilt? Geen enkel probleem! GYBE tenten zijn volledig te bedrukken, aan zowel de buiten- als binnenzijde. We maken gebruik van de modernste druktechnieken. Dat levert een subliem eindresultaat op. Met een bedrukte reclametent geef je je merk de aandacht die het verdient! 

Modulaire reclametent

De reclametenten zijn uit te breiden met zijwanden en verschillende accessoires. Maar ook kunnen tenten van verschillende afmetingen aan elkaar gekoppeld worden om een groter oppervlak te overkappen of om een spectaculaire opstelling te realiseren. 

GYBE LED-tent

De GYBE LED-tent is een paradepaardje. Met geïntegreerde LED-strips die eenvoudig te bedienen zijn met een kleine afstandsbediening. Hiermee kun je elke kleur laten zien die je wilt. Je kunt zelfs een lichtshow samenstellen en moeiteloos variëren in kleuren. Met de GYBE LED-tent steel je de show en dat maakt de tent zeer geschikt om in te zetten als reclametent. 

Ideale reclametent; snel en licht

Een reclametent die je overal mee naar toe kunt nemen? Omdat ‘ie lekker licht en compact is? En ook nog eens snel staat? Dat ben je op zoek naar de GYBE opblaasbare reclametent. Wij bieden praktische oplossingen voor jouw promotionele doeleinden. De reclametent vervoer je op de passagiersstoel van je auto en binnen 5 minuten staat je presentatie. Lekker makkelijk en geen gedoe met opzetten. Daarom worden onze tenten ook vaak gebruikt op beurzen en evenementen.

Ook praktisch en handig; je hebt geen ventilator nodig om te tent overeind te houden. Het afgesloten ventiel houdt de lucht in de luchtkamers, waardoor de reclametent perfect in vorm blijft. 

KLeurrijke reclametent

Koraalrood, pimpelpaars of azuurblauw… GYBE reclametenten zijn samen te stellen in alle kleuren. Dus ook in de kleur die jij graag wilt. En combineren met kleuren is ook mogelijk. Het tentdak, de opblaasbare tubes en de zijwanden van één tent kunnen in verschillende kleuren geproduceerd worden. Bang voor verkleuringen van het doek hoeft u niet te zijn, want het gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit en zeer kleur- en scheurvast. 

Inhoud pakket

Tent

Transporttas

4x Zandzakken

Handpomp

4x scheerlijnen

Reparatiekit

Zijwanden

Technische details

GYBE Reclametenten zijn gemaakt van B1 gecertificeerd tentdoek en zijn tevens waterafstotend en UV-gestabiliseerd.

Afmetingen

Opbouwtijden

Afmetingen

Opbouwtijden

Afmetingen

Opbouwtijden

Afmetingen

Opbouwtijden

Afmetingen tent 10FEET

Opbouwtijden tent 10FEET

Afmetingen tent 4000

Opbouwtijden tent 4000

Afmetingen tent 5000

Opbouwtijden tent 5000

Afmetingen tent 6000

Opbouwtijden tent 6000

Het One-Pump-Systeem

Het unieke One-Pump-System maakt het mogelijk om de tent op te blazen met behulp van een electrische of batterijpomp via het centrale inductieventiel. De luchtstroom wordt gelijkmatig in alle drie luchtkamers verdeeld. Dit systeem maakt het mogelijk dat uw tent binnen 5 minuten gebruiksklaar is.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen GYBE-tent? Doe nu een aanvraag!

Wat klanten zeggen

Interesse in onze reclametent?

We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden! Neem contact met ons op.

Wij zijn dealer van diverse tenten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Past een vouwtent beter bij je wensen? Bekijk dan eens onze reclametenten op mastertent.com.

Scroll naar boven