Opblaasbare tenten voor promotie, events en hulpverlening

Opblaasbare vaccinatietent in de strijd tegen COVID

Gepubliceerd: 15 januari 2021

De Humanity tent is nu beschikbaar in een speciale kit die ingezet kan worden als vaccinatietent in de strijd tegen COVID.

De vaccinatiecentrumkit bevat de volgende items:

  • 1x Humanity-tent met de normale leveringsomvang (4x zijpaneel, 1x verwijderbare dakoptie, 1x zandzakset of waterzakset, 1x rugzak, 1x reparatieset, 1x scheerlijn-set )
  • 1x Label-Optie
  • 4x bedrukt Standard-Label
  • 1x 230V luchtverhitter
  • 1x LED-lamp
  • 1x elektrische pomp of 1x hogedruk vulset (exclusief de persluchtcilinders)

Het bijzondere van deze set is de nieuwe labeloptie die bestaat uit de klittenbandstroken (afmeting: 100x20cm) aan alle vier zijden van het tentdak, ton sur ton met de dakkleur. De tent kan vanaf de buitenzijde snel voorzien worden van een label. Denk aan een route-aanduiding zodat patiënten gemakkelijk van buitenaf kunnen zien waar de ingang zich bevindt, waar ze zich moeten registeren en waar ze medische hulp kunnen krijgen. Denk aan aanduidingen als INGANG of REGISTRATIE.

De meegeleverde verwarming en LED verlichting maken het gemakkelijk om de tent ook in de winter onder donkere en koude omstandigheden in te zetten. En met de elektrische pomp of de hogedruk vulset is de tent binnen enkele minuten gereed voor gebruik!

Tot 29 januari 2021 ontvangt u bij bestelling van deze tent de labeloptie en de 4 bedrukte labels helemaal GRATIS! Informeer direct naar de mogelijkheden.

Stel uw vraag

Wij zijn dealer van diverse tenten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Past een vouwtent beter bij je wensen? Bekijk dan eens onze professionele tenten op mastertent.com.

Scroll naar boven

Hartelijk dank!

Wij hebben uw contactformulier ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk hierop reageren.