Noodhulptenten van GYBE in actie bij Rode Kruis Rotterdam-Rijnmond

Gepubliceerd: 29 januari 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

De opblaasbare tenten van Rode Kruis Rotterdam-Rijnmond worden momenteel ingezet in de strijd tegen Corona. Vorig jaar zijn deze 4×4 en 5×5 tenten in Humanity uitvoering geleverd aan het Rode Kruis Rotterdam-Rijnmond. Extra opties zoals speciale grijze modderflap, bodem en ventielen voor verschillende opblaasmogelijkheden zitten in deze tenten. Uiteraard is ook aan het koppelen van de tenten gedacht.

Reactie van Jacco Scheer namens Rode Kruis Rotterdam-Rijnmond: “De tenten zijn ontzettend snel gebruiksklaar en bijna iedereen kan de tent opzetten. Niet dat er een heel ingewikkelde procedure is, maar niet iedereen is lang genoeg om achteraf de zijwanden in de tent te ritsen. We kunnen de tenten voor allerlei verschillende doeleinden opzetten. Even snel bij een ontruiming van een zorginstelling zodat de kwetsbare ouderen veilig en gevrijwaard tegen de weersinvloeden kunnen wachten op vervoer naar een andere locatie, als EHBO-post bij een evenement of als publiekstrekker bij het winkelend publiek. Ze staan snel en door de zijwanden (gesloten of met deuren) er wel of juist niet in te ritsen, is het doel ook heel flexibel. Ze hebben een geweldige uitstraling en zijn zeer robuust. Oftewel een alleskunner! En als klap op de vuurpijl zijn ze ook nog koppelbaar. Hierdoor kunnen we een compleet huttendorp bouwen.”

De tenten worden momenteel ingezet voor de COVID hulpverlening, hoe gaat dit in zijn werk?
Jacco Scheer: “We zetten we de tenten in op plekken waar veel mensen moeten wachten en last hebben van het weer. Als voorportaal bij een sporthal die nu dienst doet als vaccinatiestraat of als de locatie waar de screening plaatsvindt bij een ziekenhuis.”

We wensen het Rode Kruis district Rotterdam-Rijnmond veel gebruiksplezier toe met deze hulpverleningstenten en danken hen graag voor het zijn van een zeer goede ambassadeur!

Stel uw vraag

Wij zijn dealer van diverse tenten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Past een vouwtent beter bij je wensen? Bekijk dan eens onze professionele tenten op mastertent.com.

Scroll naar top

Hartelijk dank!

Wij hebben uw contactformulier ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk hierop reageren.