Opblaasbare tenten voor promotie, events en hulpverlening

Noodtent

GYBE noodtenten zijn speciaal ontworpen voor humanitaire noodhulp in zware omstandigheden. Maar de tenten zijn breed inzetbaar en daardoor ook zeer geschikt om in te zetten tijdens evenementen als EHBO post, rode kruis tent of in te zetten door de brandweer. De hoogwaardige opblaasbare noodtenten voldoen aan alle voorwaarden voor een noodhulpuitrusting. Ze zijn compact, licht van gewicht en binnen enkele minuten gebruiksklaar. De noodtent is verkrijgbaar vanaf €2.500 (ex btw).

GYBE noodtenten zijn speciaal ontworpen voor humanitaire noodhulp in zware omstandigheden. Maar de tenten zijn breed inzetbaar en daardoor ook zeer geschikt om in te zetten tijdens evenementen als EHBO post, rode kruis tent of in te zetten door de brandweer. De hoogwaardige opblaasbare noodtenten voldoen aan alle voorwaarden voor een noodhulpuitrusting. Ze zijn compact, licht van gewicht en binnen enkele minuten gebruiksklaar. 

Standaard voorzien van zijwanden

GYBE noodtenten worden standaard geleverd met 3 gesloten zijwanden, en 1 zijwand met verticale rits. Hiermee kan de tent volledig afgesloten worden voor bescherming en privacy. De zijwanden zijn voorzien van reflecterende strepen. Daarnaast worden een set zandzakken of watergevulde tubes en een reparatiekit standaard geleverd.

Modulair

Het speciaal ontworpen systeem van de GYBE humanity tent maakt het mogelijk om flexibel en snel te reageren op de omstandigheden ter plaatse. Een modulair opbouwbare hulppost, een operatietent of zelfs een heel tentendorp. GYBE tenten van verschillende afmetingen kunnen met elkaar verbonden worden door middel van de FUSION panels. Deze zijn zeer geschikt voor het efficiënt gebruikmaken van de beschikbare oppervlakte en logistiek.

De noodtent kan uitgebreid worden met een speciale bodem, die door middel van ritsen aan de zijwanden bevestigd kan worden. 

Snel gebruiksklaar

GYBE noodtenten zijn standaard uitgerust met het one-pump-systeem. Door dit systeem kan de tent met behulp van een elektrische pomp of accupomp snel opgeblazen worden. De HP noodtenten hebben een speciaal opblaasventiel, waardoor de tent kan worden opgeblazen met luchtdrukflessen en een compressor. Hiermee staat de tent binnen 2 minuten. De geïntegreerde drukregelaarklep zorgt voor maximale veiligheid tijdens het opblazen van de tent. GYBE noodtenten staan altijd snel en veilig.

Licht & Compact

GYBE noodtenten zijn licht van gewicht. De noodtent 4x4m weegt maar 15 kilo en kan door de compacte verpakkingsmaat door één persoon in een rugzak gedragen worden naar de gewenste locatie. Ook passen ze in de kofferbak van praktisch elke auto.

Als snelheid en veiligheid telt

GYBE noodtenten zijn ontwikkeld om snel hulp te kunnen bieden in rampgebieden, bij ongevallen en in conflictgebieden. Wanneer er geen tijd te verliezen is en veiligheid van hulpwerkers en hulpbehoevenden de eerste prioriteit is. De opblaasbare noodtenten kunnen overal snel ingezet worden en bevatten geen losse onderdelen die het opzetten kunnen bemoeilijken of vertragen. De tenten zijn gemaakt van brandvertragende materialen, de materialen zijn ook waterdicht en UV gestabiliseerd. Het speciaal ontwikkelde overdrukventiel garandeert maximale veiligheid bij de opbouw van de tent.

Productomschrijving

De noodtenten van GYBE staan snel klaar voor een professionele hulpverlening in verschillende gebieden en voor verschillende situaties. De opblaasbare tubes bestaan aan de buitenzijde uit een hoogwaardig Dacrondoek en aan de binnenzijde uit een elastische PU-folie.
De toegepaste materialen zijn gekozen op basis van duurzaamheid, veiligheidsvoorschriften en voor het gebruiksgemak.

De humanity tenten zijn uitgerust met het One-Pump-System. Dit zorgt ervoor dat de lucht, bij het opblazen, direct wordt verdeeld over de luchtkamers. De tent kan worden opgezet met een elektrische pomp of accupomp. Wanneer wordt gekozen voor een tent met HP ventiel, dan kan de tent met behulp van luchtdrukflessen of een compressor binnen 2 minuten worden opgezet.

In alle gevallen hoeft de GYBE noodtent niet voorzien te worden van een constante luchttoevoer, omdat de ventielen na het opblazen afgesloten worden. Hierdoor blijft de lucht in de kamers. 

Inhoud pakket

Tent

Transporttas

4x Zandzakken

Handpomp

4x scheerlijn

Reparatiekit

Zijwanden

Technische details

GYBE Noodtenten zijn gemaakt van B1 gecertificeerd tentdoek en zijn tevens waterafstotend en UV-gestabiliseerd.

Afmetingen

Opbouwtijden

Afmetingen

Opbouwtijden

Afmetingen tent 4000

Opbouwtijden tent 4000

Afmetingen tent 5000

Opbouwtijden tent 5000

Het One-Pump-Systeem

Het unieke One-Pump-System maakt het mogelijk om de tent op te blazen met behulp van een electrische of batterijpomp via het centrale inductieventiel. De luchtstroom wordt gelijkmatig in alle drie luchtkamers verdeeld. Dit systeem maakt het mogelijk dat uw tent binnen 5 minuten gebruiksklaar is.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen GYBE-tent? Doe nu een aanvraag!

Wat klanten zeggen

Aanbod

Laat zien wie je bent met een GYBE noodtent.

Neem contact met ons op.

Wij zijn dealer van diverse tenten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Past een vouwtent beter bij je wensen? Bekijk dan eens onze noodtenten op mastertent.com.

Scroll naar boven