Opblaasbare tenten voor promotie, events en hulpverlening

KEEN Europe

Gepubliceerd: 24 april 2020

Ieder jaar heeft KEEN Europe ruim 50 events op de planning staan: van kleine events bij retailers tot grote beurzen, zowel binnen als buiten. Jeroen Meijer, Marketing Manager EMEA bij KEEN ging daarom op zoek naar multi-inzetbare tenten. Uiteraard helemaal in de huisstijl van KEEN met de herkenbare geel-zwarte kleurencombinatie en een belangrijke eis was dat de tenten logistiek gemakkelijk te vervoeren en op te bergen zijn.

Flexibele inzet

Met de opblaasbare tenten van GYBE heeft KEEN Europe een mooie oplossing gevonden. Ze kozen ervoor om twee verschillende maten aan te schaffen; de GYBE 10 FEET (ook wel bekend als de 3x3m tent) en de GYBE 4000. Jeroen Meijer: “de inrichting is per event verschillend, daarom hebben we gekozen voor verschillende maten, zo zijn we flexibel in de opstelling. De ene keer koppelen we meerdere tenten en een andere keer staan we al met een grote stand in een beurshal en plaatsen we een GYBE tent buiten.“

Gemakkelijk vervoer

Doordat de tent in een grote rugtas te vervoeren is kan deze gemakkelijk heel Europa door. “ We gebruiken de tenten ook voor events in het buitenland, bijvoorbeeld Duitsland en Engeland. Het is praktisch dat de tenten bij iedereen achterin de auto passen en ze op deze manier ook gemakkelijk aan een dealer uitgeleend kunnen worden. Zo kunnen we retailers ondersteunen bij hun verkoopactiviteiten.” aldus Jeroen Meijer van KEEN Europe.

Stel uw vraag

Wij zijn dealer van diverse tenten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Past een vouwtent beter bij je wensen? Bekijk dan eens onze professionele tenten op mastertent.com.

Scroll naar boven

Hartelijk dank!

Wij hebben uw contactformulier ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk hierop reageren.