Opblaasbare tenten voor promotie, events en hulpverlening

evenementen tent

Wij hebben een opblaasbare evenemententent ontwikkeld als eyecatcher en tevens praktische overkapping ten behoeve van roadshows, brand exposure en product presentaties. De evenemententent is verkrijgbaar vanaf €1.750 (ex btw).

GYBE Evenemententent: Een echte eyecatcher

Sneller & lichter

Omdat GYBE Evenementententen opblaasbaar zijn kunt u ze eenvoudig transporteren en opzetten. Uw evenemententent is binnen 5 minuten gebruiksklaar te maken door slechts één persoon. 

In tegenstelling tot andere evenementententen hebben GYBE Evenementententen geen ventilator nodig om hun vorm te behouden.

Modulair en uitbreidbaar

GYBE biedt een grote keuze aan accessoires om het gebruiksgemak van uw Evenemententent te vergroten. Onze Exclusive Set wordt geleverd met vier zijwanden naar keuze. Indien gewenst kunt u verschillende uitvoeringen combineren.
Evenementententen van verschillende afmetingen kunnen gekoppeld worden om zodoende een groter oppervlak te overkappen en een spectaculaire opstelling te realiseren.

Custom-Made Evenemententent

Uw opblaasbare GYBE Evenemententent kan volledig custom-made worden ontworpen. Zowel het tentdak, de opblaasbare tubes als ook de zijwanden kunnen in de door u gewenste kleur worden geproduceerd.
Daarnaast is het mogelijk om het tentdak en de zijwanden geheel of gedeeltelijk te bedrukken ten behoeve van promotie doeleinden. De zijwanden en het tentdak kunnen zowel aan de buitenzijde als ook aan de binnenzijde worden bedrukt. 

Maak je verbeelding werkelijkheid!

Jouw GYBE Evenemententent is niet alleen indrukwekkend door zijn opmerkelijke design. Door middel van de modernste druktechnieken zijn wij in staat uw ontwerp of logo foto-realistisch af te drukken. Wij garanderen dat de bedrukking van uw tent in de hoogst mogelijke scherpte, resolutie en kleurenintensiteit gerealiseerd wordt. 

Tent

Transporttas

4x Zandzakken

Handpomp

4x scheerlijnen

Reparatiekit

Zijwanden

Technische details

GYBE Evenementententen zijn gemaakt van B1 gecertificeerd tentdoek en zijn tevens waterafstotend en UV-gestabiliseerd.

Afmetingen tent 10FEET

Opbouwtijden tent 10FEET

Afmetingen tent 4000

Opbouwtijden tent 4000

Afmetingen tent 5000

Opbouwtijden tent 5000

Afmetingen tent 6000

Opbouwtijden tent 6000

Het One-Pump-Systeem

Het unieke One-Pump-System maakt het mogelijk om de tent op te blazen met behulp van een electrische of batterijpomp via het centrale inductieventiel. De luchtstroom wordt gelijkmatig in alle drie luchtkamers verdeeld. Dit systeem maakt het mogelijk dat uw tent binnen 5 minuten gebruiksklaar is.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen GYBE tent? Doe nu een aanvraag!

Wat klanten zeggen

Aanbod

Laat zien wie je bent met een GYBE evenemententent. Te bedrukken in je huisstijl en vooraf altijd een gratis full colour ontwerp. Neem contact met ons op. 

Wij zijn dealer van diverse tenten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Past een vouwtent beter bij je wensen? Bekijk dan eens onze evenementententen op mastertent.com.

Scroll naar boven