Opblaasbare tenten voor promotie, events en hulpverlening

Bureau Drugszaken

Gepubliceerd: 1 mei 2020

Dit bureau doet iets heel bijzonders en daar hoort ook een speciale tent bij! Vader en zoon Johan en Jon Warmerdam verzorgen met hun eigen Bureau Drugszaken voorlichting tijdens open- en veiligheidsdagen. Op de betreffende locatie wordt een drugslab nagebootst waar geïnteresseerden met een VR-bril letterlijk een kijkje kunnen nemen in een drugslab!

Snel operationeel
Johan Warmerdam vertelt: “de tent is een uitbreiding op ons bestaande pakket. Wij zochten een flexibele, gemakkelijk te vervoeren ruimte om onze VR brillen in te kunnen toepassen. Wij kunnen de tent in 20 minuten neerzetten en voor de verdere inrichting (tafels, stoelen en overige spullen) nog eens 20 minuten. Wij zijn dus in ongeveer 45 minuten operationeel. Op de wanden zien de mensen een gedeelte van de ruimten die zij ook in onze VR brillen kunnen zien dat is per sessie verschillend; of een hennepkwekerij met verwerkingsmethoden of een drugslab (amfetamine of XTC). Er zijn maximaal 6 personen met VR brillen tegelijk in de tent. Iedereen zit dan op een krukje zodat ze kunnen ronddraaien en kunnen bewegen in de richting waarin ze kijken. Wij willen graag dat de mensen gaan zitten, anders zijn ze snel geneigd om ergens naar toe te lopen wat ze zien en dat is niet erg handig. “

De tent als echte eyecatcher!
Het dak werd voor de herkenbaarheid aan alle zijden voorzien van een eigen logo. De wanden werden aan de binnenzijde bedrukt met levensechte full colour beelden en aan de buitenzijde voorzien van een extra polyesterlaag om zo eventueel doorschijnen te voorkomen. Johan en Jon zijn blij met de keuze voor een opblaasbare tent van GYBE. “ Wij krijgen enthousiaste reacties op de tent en voor ons is dat mooi omdat wij tussen andere deelnemers enorm opvallen! De tent is een echte Eyecatcher! In de toekomst is het wellicht het overwegen waard om uit te breiden met een GYBE 5000 tent zodat wij deze ook voor onze andere open dagen kunnen inzetten of om te koppelen met onze bestaande tent, en uiteraard met hetzelfde doel: fysiek een drugslab of cocaïnewasserij laten zien.”

Stel uw vraag

Wij zijn dealer van diverse tenten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Past een vouwtent beter bij je wensen? Bekijk dan eens onze professionele tenten op mastertent.com.

Scroll naar boven

Hartelijk dank!

Wij hebben uw contactformulier ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk hierop reageren.