Opblaasbare tenten voor promotie, events en hulpverlening

Beurstent

Maak een goede indruk met de GYBE opblaasbare beurstent. De beurstent is te bedrukken zoals jij dat wilt. Eenvoudig uit te breiden met zijwanden, die ook te bedrukken zijn, en losse accessoires. Staat binnen 5 minuten met het unieke pompsysteem. Licht in gewicht en makkelijk te vervoeren. Geschikt voor zowel binnen als buiten. 

Gybe beurstent; een echte eyecatcher

Door de opvallende vorm en met de mogelijkheid om zowel de tent als de zijwanden full colour te bedrukken, is de tent een ware eyecatcher. Of dat nu op een beurs, bij een evenement of in een showroom is. De tent trekt gegarandeerd de aandacht. Hiermee doet de beurstent wat het moet doen, zonder twijfel! 

Makkelijk, licht en praktisch

GYBE opblaasbare beurstenten zijn snel klaar voor gebruik. Hoe? Heel eenvoudig met behulp van het unieke pompsysteem. Met een druk op de knop wordt de tent opgeblazen. Niet opgeblazen zijn onze beurstenten compacte pakketten met een licht gewicht. Hierdoor zijn ze makkelijk te vervoeren en op te bergen. En meerdere tenten nodig? Onze tenten zijn simpel aan elkaar te koppelen.

Full colour bedrukking in sublieme kwaliteit

Het materiaal van de GYBE beurstenten is heel geschikt om te bedrukken. Wij gebruiken geavanceerde druktechnieken, zodat we kleurechtheid en kleurvastheid kunnen garanderen. De tent kan bedrukt worden zoals jij dat wilt. Of je nu een waanzinnige full colour bedrukking wilt, of alleen je logo of slogan.

Combineer en wissel af met bedrukbare zijwanden

GYBE beurstenten zijn uit te breiden met zijwanden. Door de bedrukbare zijwanden zijn de tenten multi-inzetbaar en duurzaam. De beurstent is eenvoudig een metamorfose te geven, door te wisselen met zijwanden. Zo kan de tent worden voorzien met een basisbedrukking en kunnen de zijwanden ingezet worden als communicatiemiddel voor een specifieke promotie.

GYBE beurstent: gemak en opvallen gaan samen

Eenvoudig te vervoeren in een bijgeleverde rugtas, en te bedrukken volledig in eigen (huis)stijl. De ideale tent voor een beursdeelname, of het nu binnen of buiten is. De GYBE opblaasbare beurstent is leverbaar in de maten 10 FEET (3x3m), 4000 (4x4m), 5000 (5x5m) en 6000 (6x6m). De tenten zijn ook onderling te koppelen waardoor ze flexibel inzetbaar zijn. Een GYBE tent onderscheidt zich van andere tenten, op een beurs valt deze zeker op! 

Kwaliteit en snelheid staan voorop

Steeds weer een hoop gedoe om een beurstent op te zetten? Niet met de GYBE beurstenten! Gemak staat voorop bij GYBE. Net als kwaliteit en professionaliteit. Dus geen losse onderdelen en ingewikkelde handleidingen, maar slechts een opblaasbare tent en een pompsysteem. Op te zetten door één persoon. Gebruiksklaar in een mum van tijd. De beurstenten van GYBE voldoen aan alle veiligheidseisen en maken een professionele presentatie mogelijk. Ontwerp de tent zoals jij dat wilt, wij adviseren je graag. Voor productie van de tent ontvang je altijd een full colour ontwerp. 

Geschikt voor elke presentatie

GYBE opblaasbare beurstenten zijn geschikt voor elke presentatie. Of dat nu op een vaste locatie is of op steeds wisselende locaties. De beurstenten zijn full colour te bedrukken en zoals jij dat wilt. Uit te breiden met zijwanden en diverse accessoires. De tenten zijn van hoge kwaliteit, net als de bedrukking. De opblaasbare tent biedt UV-bescherming, is waterdicht en brandvertragend. 

Tent

Transporttas

4x Zandzakken

Handpomp

4x scheerlijnen

Reparatiekit

Zijwanden

Technische details

GYBE beurstenten zijn gemaakt van B1 gecertificeerd tentdoek en zijn tevens waterafstotend en UV-gestabiliseerd.

Afmetingen tent 10FEET

Opbouwtijden tent 10FEET

Afmetingen tent 4000

Opbouwtijden tent 4000

Afmetingen tent 5000

Opbouwtijden tent 5000

Afmetingen tent 6000

Opbouwtijden tent 6000

Het One-Pump-Systeem

Het unieke One-Pump-System maakt het mogelijk om de tent op te blazen met behulp van een electrische of batterijpomp via het centrale inductieventiel. De luchtstroom wordt gelijkmatig in alle drie luchtkamers verdeeld. Dit systeem maakt het mogelijk dat uw tent binnen 5 minuten gebruiksklaar is.

Wat klanten zeggen

Aanbod

Laat zien wie je bent met een GYBE beurstent. Te bedrukken in je huisstijl en vooraf altijd een gratis full colour ontwerp. Neem contact met ons op.

Wij zijn dealer van diverse tenten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Past een vouwtent beter bij je wensen? Bekijk dan eens onze beurstenten op mastertent.com.

Scroll naar boven